Data publicării:

Horoscop, duminică, 11 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Pluto se întoarce în Capricorn.

Pluto retrograd se întoarce în Capricorn! Și readuce unele teme prin care am trecut din 2008 încoace. Să ne reamintim că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. Iar lui Pluto îi place să distrugă și să te oblige să o iei de la capăt. 

Tot astăzi avem un careu între Venus din Leu și Jupiter din Taur. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. 

Berbec

Vei fi predispus la exagerări. Este posibil să cheltuiești mai mult decât este cazul. Generozitatea este bună, dar cu limită. 

Taur

Nimic nu îți ajunge! Vrei mai mult din orice. Apropiații îți vor atrage atenția că nu este bine pentru tine, dar nu îi asculți. 

Gemeni

Vorbești multe și mărunte, te pierzi în detalii nesemnificative. Nu este cea mai bună zi pentru a-ți încărca programul. 

Rac

Buzunarele tale vor suferi. Te lași influențat de persoanele din jurul tău și vei fi tentat să le faci pe plac. Fii mai atent!

Leu

Nimeni nu mai e ca tine astăzi! Vei dori să fii în centrul atenției oriunde te-ai duce. Unii oameni te vor aprecia, unii te vor respinge. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să stai departe de bârfe și indiscreții. Și să nu crezi tot ce auzi. De asemenea, evită stuațiile încurcate. 

Balanță

Nu vei sta nicio clipă! Vei fi pe drumuri și îți vei încărca programul până la refuz. Vei interacționa cu mulți oameni. 

Scorpion

Partenerul vrea una, tu alta. Vor Apărea multe tensiuni între voi, dar sfatul astrelor este să nu irosiți ziua cu certuri. 

Săgetător

Vei încerca să scapi de treburile gospodărești, dar nu vei reuși în totalitate. Fii liniștit, vei avea timp și pentru distracție!

Capricorn

Este una dintre acele zile în care trebuie să pui pe primul loc distracția! Așa că fă tot posibilul să te preocupi de acest obiectiv. 

Vărsător

Ceri multă atenție de la partener și oricât ai primi, tot nu ești mulțumit. Vrei să fii pus pe primul loc și nu accepți altceva. 

Pești

Te irită faptul că oamenii nu își țin promisiunile. Astrele îți recomandă totuși să nu preiei tu responsabiliățile lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel