Data publicării:

Horoscop august 2023. Ce îi așteaptă pe Săgetători, Capricorni, Vărsători și Pești

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Află veștile pentru acești nativi în luna august!

Evenimentul astrologic cheie al lunii august este a treia retrogradare a lui Mercur din 2023. Și de această dată tot într-un semn de pământ. Cel al Fecioarei. Deși retrogradarea începe abia pe 23 august, vă anunț că efectele se vor vedea încă din prima zi a lunii. Cu Venus retrogradă în Leu, ne va plăcea distracția și ne vom gândi doar la vacanță, însă tot astrele ne dau planurile peste cap. Recomandarea lor este să avem în vedere și vorbele, dar și faptele.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va fi în Casa a 10-a, așa că nu vei scăpa de activitățile pe plan profesional, indiferent dacă ești sau nu în vacanță. Apar mulți nervi și discuții în această zonă, așa că fii vigilent. Relațiile cu toate autoritățile din viața ta vor avea de suferit. Stresul va fi permanent la locul de muncă. Dar poți beneficia și de călătorii, evenimente, drumuri. În ceea ce privește sănătatea, axează-te mai degrabă pe prevenție. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în august 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Banii vor fi subiecte foarte importante pentru tine în luna august. Chiar dacă poți să primești, la fel de repede îi vei și cheltui. Deși primele săptămâni din august pot fi bune, fără evenimente marcante, ultima săptămână nu îți va fi pe plac foarte mult. Pot să apară numeroase situații în care te vezi obligat să rezolvi problemele altora, așa că sunt lucruri care te sâcâie destul de mult. Însă, pune accent pe intimitate, pentru că ai tranzite uimitoare în acest sens. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în august 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

August o să vină pentru tine cu o multitudine de emoții și cu tot felul de stări. S-ar putea să nu știi prea bine ce se întâmplă cu tine. De asemenea, cu Venus retrogradă în Casa a 7-a, toate relațiile tale vor fi destul de ciudate. Însă, va fi o lună care îți oferă șansa de a te reconstrui, de a ieși din zona de confort. Cu banii, nu se anunță aspecte prea plăcute, ci tot timpul ești agitat de subiect. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în august 2023.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel