Horoscop 9 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia totul îi iese alandala "E un uragan acolo"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 9 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia totul îi iese alandala "E un uragan acolo" / Foto: Pixabay
Horoscop 9 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia totul îi iese alandala "E un uragan acolo" / Foto: Pixabay
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 8 mai pentru zodii.

BALANȚĂ

M-aș baza pe faptul că Jupiter se pregătește să iasă din Casa a 7-a și vă roagă ca așa în ultimul ceas să vedeți ce mai puteți face din punct de vedere relațional pentru că dacă nu mai puteți face nimic relațional, când va intra în Casa a 8-a de săptămâna viitoare puteți lua o decizie importantă.

SCORPION

Conjuncția asta se petrece în Casa a 7-a. Știți, teoretic această conjuncție poate să însemne și întâlnirea unei persoane surprinzătoare. Poate să însemne un posibil partener, poate să însemne și o ruptură, dar poate să însemne și nevoia de prospețime în relația pe care o aveți. Voi decideți ce faceți cu această conjuncție.

SĂGETĂTOR

Soare în conjuncție cu Uranus în Casa a 6-a. Doamne, să nu aveți planuri pentru locul de muncă pentru că nu vă iese nimic, totul este alandala. E un uragan acolo, nu înțelegeți ce se întâmplă și cum se întâmplă. E bine că există tehnologia care vă mai poate ajuta din când în când, chiar dacă e Mercur Retrograd.

CAPRICORN

Relațiile cu copiii sunt puse sub semnul întrebării astăzi. Spuneți ceva, copii vă spun ceva, dar fac altfel sau copii vă spun ceva și faceți voi altfel. Aici cineva nu se ține de promisiune, indiferent de vârsta copiilor voștri.

VĂRSĂTOR

Vă treziți că vă sună o rudă care nu v-a mai sunat demult, vă treziți că vă vedeți cu cineva din copilărie, vă treziți că se strică ceva prin casă și numai de asta nu aveți chef, cam așa se întâmplă.

PEȘTI

Trebuie să aveți grijă ce spuneți astăzi că poate fi interpretat total diferit. Adică o conjuncție Soare-Uranus în Casa a 3-a vă face geniali, însă, în același timp, și oi negre. S-ar putea ca oamenii din jur efectiv să vă blameze pentru tot felul de teorii emise doar pentru că ați vrut să le arătați o altă perspectivă dintr-un anumit punct de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel