HOROSCOP 9 mai 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop Daniela Simulescu
Horoscop Daniela Simulescu
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei. 

De la ora 09:00, urmăriți horoscopul zilei pentru fiecare zodie, adus de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în direct, pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

În această săptămână, Mercur retrogradează în semnul Gemenilor, iar Jupiter își începe tranzitul în semnul Berbecului. 

Iată ce scrie astrosens.ro despre asta: 

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

Iată aici recomandarea Danielei Simulescu:

„Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel