Urmărește emisiunea live
HOROSCOP 9 - 15 mai 2022. Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop Daniela Simulescu
Horoscop Daniela Simulescu
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul următoarei săptămâni pentru fiecare zodie. 

De la ora 12:00, urmăriți emisiunea astrologică a săptămânii, adusă de către astrologul Daniela Simulescu, la DCNews și DCNewsTV. Nu uitați să ascultați atât la zodie, cât și la ascendent și să mulați previziunile astrologice pe trăirile personale. 

Săptămâna următoare va fi marcată de intrarea lui Jupiter în semnul zodiacal al Berbecului.

”Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.” arată Astrosens.ro. 

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie

Până în săptămâna 9 - 15 mai, să ne bucurăm de ziua de 8 mai. Și cum altfel putem începe o zi excelentă decât prin citirea previziunilor astrale ale zilei, aduse de către același astrolog, Daniela Simulescu: 

Berbec

Sextilul dintre Marte și Soare încă este strâns, deci te vei implica doar în activitățile pe care le simți cu adevărat. 

Taur

Te poți lăsa pe mâna prietenilor. Cu siguranță au idei bune de petrecere a timpului. Chiar ai nevoie de motive pentru a râde. 

Gemeni

Mercur se pregătește de retrogradare chiar în semnul tău. Ai face bine să nu iei singur deciziile, nici măcar acelea minore. 

Rac

Te preocupi de bunăstarea celor apropiați. Astrele îți recomandă să participi la evenimente care să te scoată în evidență. 

Leu

Cum Luna îți tranzitează semnul, vei simți să te manifești, să fii prezent în viața celor dragi și să atragi atenția cât mai des. 

Fecioară

Încearcă să nu te încrezi în oricine și oricum. Ar fi bine să pui la îndoială și vorbele celor dragi, s-ar putea să încurce borcanele. 

Balanță

Încearcă să nu faci din ziua aceasta una comună. Ci să încerci să cauți și alte activități în afara treburilor gospodărești. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să iei ziua ca atare și să nu încerci să te dai peste cap pentru nimeni și nimic. Nici măcar pentru partener. 

Săgetător

Ai nevoie de diversitate. Atât în treburile gospodărești, cât și în alegerea oamenilor cu care îți vei petrece timpul liber. 

Capricorn

Astrele te invită să nu te implici mai mult decât este cazul în discuțiile din familie. Este cazul să îți lași rudele să se ocupe de problemele lor. 

Vărsător

Ar fi bine să îi acorzi partenerului mai multă atenție. S-ar putea să descoperi lucruri noi la el. Evită cheltuielile făcute după ureche. 

Pești

Îți va face o deosebită plăcere să te ocupi de treburile gospodărești. Te simți bine atunci când ești eficient și harnic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel