Horoscop 8 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va rămâne fără bani. Nu poți opri cheltuielile
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Leu se rupe de careurile cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar se apropie de un careu cu Jupiter! Deci vom fi predispuși la diverse excese. Mercur mai petrece câteva zile în semnul Taurului, timp în care face un sextil cu Neptun din Pești. Inspirația va fi la tot pasul. 

BERBEC

Vei deborda de energie! Vei dori să fii creativ, să fii auzit, văzut, doar că depinde foarte mult de modul în care vei face să obţii aceste lucruri. Ai grijă la comportament.

TAUR

Un pic te simţi aşa tras din toate direcţiile şi este posibil ca familia să aibă foarte multe pretenţii la tine. Va trebui să gestionezi lucrurile acolo mult mai bine.

GEMENI

Unde e rost de distracţie, hopa şi tu. Ai pitea folosi toată această energie şi în nişte zone mult mai profitabile pentru tine.

RAC

Finanţele te preocupă foarte mult şi ai să vezi cum se scurg unele sume din bzunarul tău, dar nu ai cum să le opreşti. Eşti foarte preocupat cum să faci rost de alţi bani.

LEU

Dacă ai simţit, zilele acestea, o furie interioară, o nemulţumire, o neputinţă, prima reacţie a ta ar fi să îi acuzi pe ceilalţi. Stai cu nemulţumirea interioară şi vezi acum cât timp a început să crească.

FECIOARĂ 

S-ar putea să vrei să fii mai calm, mai liniştit, mai echilibrat şi oarecum mai dornic să şi asculţi variantele celorlalţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel