Horoscop 7 iunie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de cei dragi. Oferi mult și primești puțin!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Leu face un careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar cel mai important este careul cu Nodul Sud din Scorpion. De ce? Pentru că aduce multe tensiuni, lupte interioare între dorința de posesivitate și nevoia de libertate. Și, de obicei, proiectăm interiorul în exteriorul nostru. Ne vom testa partenerii fără niciun motiv. 

BALANȚĂ

Nevoia de a fi în rând cu lumea, nevoia de a fi într-o comunitate, nevoia de a face parte dintr-un trib... Toate nevoile astea vă provoacă daune în buzunar, în conturi. Dacă vreţi să fiţi ca ceilalţi, gândiţi-vă de ce vreţi să faceți asta, pentru ce anume. Altfel, cheltuiţi bani pe o geantă foarte scumpă, de exemplu, şi, la sfârşitul lunii, nu veţi mai avea bani pentru facturi. Gândiţi puţin în viitor.

SCORPION

Deşi oamenii importanţi din cariera voastră încearcă să vă direcţioneze, să vă spună cum e mai bine, voi veţi privi dintr-o poziţie superioară, veţi fi foarte răsfăţaţi, foarte alintaţi. Unele situaţii le-aţi putea evita, dar unele nu se pot evita. Aşteptaţi-vă la un val de renunţări din partea oamenilor.

SĂGETĂTOR

Cine e cel mai deştept? Mulţi dintre voi veţi avea tendinţa asta de a intra într-un astfel de "concurs". Facem lucrurile astea doar ca să fugim de alte goluri.

CAPRICORN

Cât daţi voi versus cât primiţi trebuie negociat, discutat. Dacă vă băgaţi într-o situaţie şi consideraţi că şi ceilalţi vor face la fel, nu se va întâmpla şi veţi ajunge să fiţi destul de dezamăgiţi.

VĂRSĂTOR

Partenerul nu vă aude, nu vă înţelege, nu vă crede, nu vrea să se implice în ceea ce îi propuneţi. Pe de altă parte, voi vi l-aţi ales! Voi va trebui să învățați să gestionaţi comportamentul acesta şi să vă dați seama că toţi oamenii sunt copii în anumite situaţii şi că trebuie să ştiţi să vă gestionaţi copilul vostru interior ca să ştiţi să îl gestionaţi şi pe cel al celorlalţi.

PEȘTI

Vi se pare că unii colegi nu prea muncesc, vi se pare că lenevesc aşa şi că toată lumea îi laudă, dar îi laudă degeaba. Simțiţi că nu sunteţi la fel de lăudaţi, deşi poate prestaţi mai mult. Invidia asta vă va seca, vă va toca şi o să vă ia câteva ore de somn bune, dacă nu o ponderaţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel