Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 7 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Conflicte în cuplu pentru o zodie. Evitați violența!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mai avem trei zile cu Marte în Leu. Atunci când o planetă se apropie de ieșirea dintr-un semn, avem de-a face cu o manifestare a sa mai ciudată. Și când este vorba de Marte, ne putem da seama simplu că vor exista izbucniri de furie mai des ca în alte cazuri. Din fericire, Luna se află în Pești. Vom visa mult cu ochii deschiși. 

BALANȚĂ

Unii prieteni vă scot din sărite, dar în acelaşi timp pare că şi partenerul le ia apărarea şi pare că pe voi nu vă ascultă nimeni. Spuneţi ce nu vă place! Nu strângeţi în voi supărările! Este un weekend bun pentru socializare.

SCORPION

Să vă ferească sfântul să intrați într-o contradicţie cu cineva, pentru că sunteţi dispuşi să luptaţi şi să nu vă lăsaţi. Nu contează să câştigaţi, ci contează să piardă celălalt şi vă implicaţi toate resursele în acest sens. Veţi pierde foarte mult.

SĂGETĂTOR

Un dor de ducă fantastic, dar superficial. ZIlele acestea, dacă vreţi să călătoriţi, să mergeţi în vizită, la evenimente, nu mergeţi doar de dragul de a o face.

CAPRICORN

Strategiile financiare de zilele acestea vor fi nemaipomenite. Aveţi  nevoie de ele pentru momentele în care s-ar putea să rămâneți la zero. Trebuie să aveţi tot timpul ceva pregătit acolo.

VĂRSĂTOR

Weekendul acesta, relaţional, în cuplurile unde este linişte, totul e blazat, automatizat s-ar putea să apară situaţii iritante care să vă scoată din sărite şi să apară reproşuri. În spatele reproșurilor, se amestecă alte situaţii. Evitaţi violența, chiar şi cea verbală. Nu este bună la nimic!

PEȘTI

S-ar putea să vă amintiţi că trebuia să terminaţi nişte proiecte la locul de muncă şi să fiţi aşa în contratimp. Veţi fi obligat să vă ocupaţi şi de nişte treburi gospodăreşti pe care le-aţi lăsat pe ultima sută de metri. Grijă puţin şi la sănătate!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel