Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 6 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să-și țină sufletul departe de ceilalți. Doar tu știi ce ascunzi acolo

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yartyna)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yartyna)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Nodurile Lunare își vor schimba în câteva zile poziția. Vom trece de la axa Taur/Scorpion la cea Berbec/Balanță. Omenirea întreagă va cunoaște un nou trend. Din decembrie 2021, Nodul Sud în Scorpion ne-a arătat din nou ce înseamnă lupta pentru supraviețuire, iar cel din Balanță ne va duce până în ianuarie 2025 către o călătorie a descoperirii propriei identități prin ceilalți. 

BERBEC

Este o zi bună să îţi ceri drepturile. Un pic de narcisism, astăzi nu strica,chiar cu riscul de a fi acuzat că eşti prea vanitos.

TAUR

Câteodată, mai sunt şi zile în care nu te înţelegi cu familia orice ai face. Din discuţiile respective, în acelaşi timp, creşti şi tu şi ceilalţi, vă maturizaţi şi evoluaţi.

GEMENI

Să nu ai tendinţa de a te sacrifica mai mult decât este cazul!

RAC

Oamenii nu îţi vor acorda atenţie, dacă tu nu îţi acorzi. Dacă simţi că nu eşti văzut, ascultat, nu îi acuza, ci încearcă să îţi dai seama de ce s-a întâmplat lucrul ăsta.

LEU

Profită de zilele astea, profită să fii mai curajos, să rişti, să acţionezi, să ceri, să îndrăzneşti! Fii mai activ!

FECIOARĂ 

Ce este în sufletul tău doar tu ştii. Este important ca ceilalţi să nu vadă. Nu te expune foarte mult în perioada aceasta.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel