Data publicării:

Horoscop 31 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani. S-ar putea să te trezești cu portofelul gol

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începutul săptămânii va fi unul mai agitat. Ne apropiem de o Lună Plină în Vărsător. Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător pot avea o zi plină de evenimente și situații bizare. De asemenea, vom observa în jurul nostru excese de zel și extravaganțe. Și cum Mercur va face în curând o opoziție cu Saturn, cuvintele pot fi mai dure. 

BERBEC

Este o perioadă din aceea în care trebuie să îţi împarţi timpul clar între distracţie şi muncă şi vei face ajustări în ambele zone. Vei avea impresia că orice ai face nu ajungi la niciun rezultat.

TAUR

Toată săptămâna s-ar putea să fii tentat să iei decizii foarte scandaloase, foarte provocatoare pentru cei din jurul tău. Poate că, din când în când, este bine să ieşi şi tu din zona de confort.

GEMENI

S-ar putea să simţi că eşti obligat să taci, că nu ai voie să spui, că nu ai voie să comunici, că eşti limitat în discurs.

RAC

Îţi merge mintea de minune! Vin ideile şi pleacă la fel de repede. S-ar putea să fii foarte analitic, foarte practic şi, oarecum, destul de exigent şi critic cu ceilalţi.

LEU

Ai grijă la bani pentru că s-ar putea să îţi doreşti extravaganțe şi se vor resimţi în portofelul tău.

FECIOARĂ

Te simţi motivat, te simţi în putere, doar ca undeva mintea ta te opreşte şi trebuie să îţi dai seama unde ai un complex de inferioritate.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel