Data publicării:

Horoscop 31 iulie - 6 august. O zodie este epuizată săptămâna aceasta. Trebuie să performeze și la serviciu, dar și acasă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 31 iulie - 6 august.

„Această săptămână nu are multe evenimente. Sunt doar 2-3 de menționat. Ne aflăm în continuare sub influența careului dintre Pluto și nodurile lunare. Nodurile lunare au trecut pe axa Balanță-Berbec. Cum nodurile lunare sunt tot timpul retrograde, ele încep tot timpul de la gradul 30, spre gradul 0. 

Pluto s-a întors în Capricorn. Tot la ultimele grade 28-29. Întotdeauna când avem un careu al lui Pluto cu nodurile, ne simțim presați.

Cei care aveți planete în ultimele grade din semnele cardinale - Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, această perioadă s-ar putea să fie puțin mai presantă, mai neplăcută pentru voi”, a spus Daniela Simulescu.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

„Această lună plină în Vărsător se petrece în casa a XI-a, iar în casa a V-a ai Soarele. Acest lucru presupune că ar trebui să găsești un oarecare echilibru în relația ta cu prietenii. În anumite relații de prietenie apar situații în care nu te mai regăsești ca înainte. Primul instinct este să spui că nu vrei să te mai întâlnești cu ei pentru că te enervează.

Luna Plină te obligă oarecum să îți dai seama că tu ești tu, iar ei sunt ei. 

Cei care aveți copii veți observa că atitudinea celor mici este puțin diferită. Vor mai multă libertate, dar voi nu vreți asta, voi vreți să îi controlați. Astfel apar tensiuni și provocări.

Pentru voi, vara lui 2023 vorbește despre muncă. Pentru săptămâna aceasta vă recomand să ciuliți bine urechile și să deschideți bine ochii din punct de vedere profesional. Pluto face careu cu nodurile și astfel vă provoacă la o altă atitudine. Vă obligă la o altă perspectivă a modului în care vă raportați la șefi și colegi. Trebuie să vă dați seama de cine sunteți voi în carieră - câți ani aveți, ce experiență, ce rezultate, ce puteți face”, a precizat Daniela Simulescu.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

„Luna Plină care va fi pe 1 august, la voi activează axa 4-10. O să vă provoace foarte mult profesional și, de asemenea, pe planul familial. De fiecare dată când apare o Lună Plină pe axa 4-10 trebuie să performezi și la serviciu, dar și acasă. Este un sentiment de epuizare, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la proiecte nici în zona domestică, nici profesională.

Venus retrogradă în casa a IV-a prin aspectele pe care le face ajută mult persoanele care vor să se mute. Dacă vreți să vă mutați, să vă luați o casă sau să schimbați ceva, atunci trebuie să folosiți această perioadă pentru a căuta. Nu vă grăbiți!”, a avertizat Daniela Simulescu.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Săptămâna aceasta, Mercur, guvernatorul vostru, face opoziția cu Saturn. Totul se mișcă încet, toate lumea pare că nu înțelege ce spuneți, partenerul zice că duce gunoiul dar nu-l duce sau spune că spală vasele, dar nu o face. La serviciu, șefii vă promit multe, dar voi nu vedeți că se întâmplă ceva anume”.

Luna Plină în Vărsător vă priește. Vă merge mintea, găsiți soluții și aveți replici potrivite, a declarat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel