Horoscop 3 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Haos în viața unei zodii. Simulescu: Vă poate îmbolnăvi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 3 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Haos în viața unei zodii. Simulescu: Vă poate îmbolnăvi / Foto: Pixabay, de Geralt
Horoscop 3 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Haos în viața unei zodii. Simulescu: Vă poate îmbolnăvi / Foto: Pixabay, de Geralt
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Careul între Marte și Venus de duminică s-ar putea să te pună puțin pe jar și mai ales în ceea ce privește relația de cuplu. Discuții, tot felul de filosofeli, tot felul de momente de acestea de revelații care nu te vor lăsa să trăiești liniștit zilele ce urmează, trebuie doar să știi că nu ar trebui să eviți discuțiile respective.

SCORPION

Luna Plină se va petrece în Casa a 10-a. Vezi și tu astăzi să nu stai la serviciu mai mult decât este cazul și vezi ca zilele următoare, când partenerul sau familia, când aceștia îți vorbesc despre lucruri importante, tu să nu stai pe telefon cu colegii,a adică încearcă să fii mai prezent în viața de familie weekendul viitor.

SĂGETĂTOR

Iată, Luna Plină activează axa 3-9, drumuri multe, comisioane, treburi gospodărești, activități casnice, nu ai timp nici să respiri și dacă să zicem, apar 2-3 minute vei vrea să vorbești la telefon, vei dori să te întâlnești cu cei apropiați. 

CAPRICORN

La tine urmează așa câteva zile bune pentru a discuta așa foarte deschis despre situația financiară, dar despre situația financiară pe care o ai împreună cu partenerul sau familia, adică dacă ai așteptat niște zile în care să tranșezi anumite subiecte, anumite situații, fă-o zilele următoare pentru că vei fi destul de susținut de astre.

VĂRSĂTOR

Luna Plină se petrece pe Casa a 7-a și pentru că este în careu cu Uranus, s-ar putea ca unii dintre voi să renunțe la anumite parteneriate, unii dintre voi să schimbe modul în care se comportă cu partenerul sau unii dintre voi efectiv să își dorească în viața lor unele persoane mai năstrușnice, mai diferite ca până acum.

PEȘTI

Vă rog să nu neglijați puterea rutinei zilele ce urmează pentru că haosul proverbial al celor care au acest arhetip în astrograma natală vă poate îmbolnăvi și la propriu, și la figurat, de aceea vă recomand ca în zilele ce urmează să aveți o listă de activități. Că va apărea neprevăzutul e perfect, dar totuși să aveți o listă acolo de care să vă țineți cât se poate.

Previziunile integrale le găsești în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel