Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani. Îi pierzi printre degete!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne aflăm în continuare sub influența careului dintre Mercur și Saturn. Mercur în Fecioară este foarte organizat, iar Saturn în Pești demonstrează că și haosul are rolul său. Lupta dintre cei doi aștri provoacă și multă neîncredere în ceea ce vrem să zicem, dar și răutăți gratuite pe care le vom utiliza în discuțiile cu aceia dragi chiar. Cei mai afectați de acest aspect vor fi cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). Astrele ne recomandă să îi ascultăm și pe cei cu experiență de viață, dar să nu renunțăm la ideea de nou.

BERBEC

S-ar putea să fii destul de exagerat. Banii tăi, în perioada asta, nu ştiu nici ei cum să mai stea în buzunarul tău. Poate că ei ar dori, dar tu îi respingi.

TAUR

Fă-ţi treaba la serviciu, îndeplineşte ordinele, dar nu cere în plus, că s-ar putea să îţi faci mult rău, din acest punct de vedere, şi oamenii, acasă, au nevoie de tine.

GEMENI

Îţi vei găsi un punct de echilibru pe care să te bazezi. Dacă intri în discuţii, nu încerca să faci pe deşteptul, că nu o să îţi iasă.

RAC

Ar fi cazul să ai grijă la partea financiară. Este de ajuns să îţi vină nişte prieteni să îţi spună să plecaţi într-o excursie şi, gata, te duci, dar nu îţi faci calcule şi îţi dai seama acolo că ai nevoie de mai mulţi bani. Se scurg banii ca nisipul printre degete.

LEU

Ai grijă de înfățișarea ta. Vei schimba un stil, vei purta ceva ce ţi-ai cumpărat şi vei asorta anumite piese de garderobă. Încearcă să te joci puţin cu look-ul tău, în aceste zile.

FECIOARĂ 

Somn! Chiar dacă eşti în vacanţă, nu este sănătos şi normal să eviţi somnul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel