Data publicării:

Horoscop 29 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Moment decisiv pentru o zodie. O schimbare importantă ar putea avea loc în viața ta

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În curând, Venus își va opri retrogradarea în semnul Leului. Și ca orice planetă care se pregătește de staționare, ne va oferi o porție sănătoasă de dezorientare și blocaje. Mai ales pe plan amoros sau financiar. Așa că recomandarea astrelor va fi de a amâna deciziile importante. 

BALANȚĂ

Marte vine cu furie. Ca oamenii aceia care, la suprafaţă, sunt minunaţi, sunt diplomaţi, dulci, însă în momentul în care i-ai atins cu ceva mic efectiv se transformă în monştri. Furia aceea pe care o aveţi nu o mai ţineţi până nu mai puteţi. Încercaţi să o gestionaţi.

SCORPION

Este un moment decisiv pentru mulţi. Indiferent de vârstă, de educaţie, de etapă, mulţi veţi decide dacă vă doriţi un copil, dacă vă mai doriţi unul sau luaţi decizii legate de copiii pe care îi aveţi. Vedeţi că sunt nişte decizii foarte mature. Nu unele care să vă facă să râdeți cu gura până la urechi, dar sunt unele pe care trebuie să le luaţi.

SĂGETĂTOR

Duceţi-vă către ceilalţi şi nu vă consideraţi buricul pământului, că le ştiţi voi pe toate. În unele momente, aveţi nevoie de alţi oameni.

CAPRICORN

Fii atent la atitudinea pe care o ai, la modul în care discuţi şi comunici, atât verbal, cât şi nonverbal. S-ar putea să vă dați seama că sunteţi prea reci, prea detaşaţi, că aţi scăpat puţin frâiele şi că aţi devenit foarte influenţabili. Trebuie găsit un echilibru.

VĂRSĂTOR

Sunteţi spectatori, trebuie să lăsaţi lucrurile să decurgă de la sine. Orice forţaţi, zilele acestea, nu vă iese pentru că nu trebuie să vă iasă.

PEȘTI

Fiţi mai atenţi la sănătatea voastră şi a celorlalţi şi nu aşteptaţi să se întâmple ceva, ci duceţi-vă să vă faceţi investigații, să încercaţi să preveniţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel