Horoscop 28 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care s-ar putea să fie păcălită. Discuții cu șefii, la serviciu
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem ochelari roz pentru a-l vedea pe partener în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție.Ar fi bine să fim atenți la felul în care îi vedem pe cei de care suntem atrași și să nu ne lăsăm conduși doar de instinct, căci s-ar putea să fim sub vraja lui Neptun. Atenție dacă vreți să începeți relații în jurul acestei date, s-ar putea să fie un aspect nefavorabil acestora! 

BALANȚĂ

Vă vin idei care mai de care mai ciudate despre oamenii din jur. Aţi face bine să nu faceţi telefonul fără fir, astăzi, să nu îl credeţi şi să nu participaţi. Nu duceți vorba de colo până colo. Stabiliţi lucrurile cât mai clar, daţi detalii, întrebaţi şi nu vă bazaţi că au înţeles oamenii.

SCORPION

S-ar putea să apară dezamăgiri legate de prieteni, la modul că poate aveaţi ceva planificat cu ei şi abia aşteptaţi momentul respectiv, dar undeva în program s-a strecurat ceva neaşteptat şi vă spun că nu mai pot, iar voi o veţi lua personal. Nu este despre voi, ci pur şi simplu aşa este viaţa. S-ar putea să apară o discuţie neaşteptată cu şefii.

SĂGETĂTOR

Întreaga săptămână este destul de haotică pentru voi, destul de tensionată. Trebuie să aveţi grijă ca, dacă primiţi o laudă la locul de muncă, să nu consideraţi că gata vă creşte salariul, promovaţi. Încercaţi să fiţi mai modeşti. Nu ar strica puţină modestie, astăzi, spre binele vostru.

CAPRICORN

Staţi departe, astăzi, de decizii financiare luate aşa că v-au spus unii şi alţii. Astăzi, vedeţi pe cine credeţi, în momentul în care vi se transmite o informaţie în ceea ce priveşte educaţia. Poate aveţi de dat un examen. Verificaţi.

VĂRSĂTOR

Pot apărea probleme pe plan personal, reproşuri, regrete, cuvinte mai neplăcute, mai înţepătoare, ironii, o atitudine pasiv-agresivă. Greu se ajunge la un numitor comun. Un singur lucru trebuie să aveţi în vedere, că nu contează cât de tare tipi, ci contează ceea ce spui cu adevărat, pentru că în momente din astea aveţi impresia că, dacă ţipaţi şi vă certaţi, şi sunteţi foarte autoritari, lucrurile se rezolvă. Nu ajungeţi nicăieri aşa.

PEȘTI

S-ar putea să îi păcăliţi pe unii, s-ar putea să vă păcălească unii pe voi. Aşa că nu visaţi cu ochii deschiși, că nu vă ajută la nimic. Poate fi o armă cu dublu tăiș. Mare grijă!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel