Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 28 august-3 septembrie. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate. Daniela Simulescu: Fă-ți analize sau reia anumite discuții cu doctorii / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 28 august-3 septembrie.

„Sunt ultimele zile de august. Gata cu distracția, gata cu vacanța. Luni avem o conjuncție între Mercur retrograd din Fecioară și Pallas. Vă veți supăra pe voi înșivă. Vom avea tendința să ajungem într-un punct în care ne dăm seama că nu a ieșit nimic cum ne-am dorit și ajungem să ne autosabotăm. Nu este neapărat o zi pentru planuri noi, pentru strategii. Trebuie să le luăm pe cele pe care le avem, să simțim frustrările și să le mai corectăm.

Mercur e gândirea de zi cu zi, comunicarea, iar Pallas este strategia pe timp lung”, spune Daniela Simulescu.

Berbec/Ascendent în Berbec

„Marte, guvernatorul tău, a intrat în casa a VII-a. Cu Venus retrogradă în casa a V-a, relațiile tale trebuie să se schimbe. Trebuie să vezi din altă perspectivă, trebuie să încerci să îți dai seama cum te vede și celălalt, nu doar cum îl vezi tu, ca să știi cum să negociezi, ca să știi cum funcționezi într-o relație, ca să știi cum funcționezi într-un parteneriat profesional, pentru că nu este vorba doar de partea afectivă, ci și de cea profesională.

Anumite chestiuni de la serviciu vor fi reluate, vor fi amânate, reiei unele decizii. Dacă ai hotărât ceva la un moment dat și ai crezut că o să fie bine, s-ar putea ca în aceste zile să spui că nu se poate și vrei să faci altfel.

Atenție la sănătatea ta sau la sănătatea persoanelor dragi! Va trebui să te implici, să fii acolo cu totul, să fii dispus să ajuți și să fii dispus să controlezi emoții. Persoanele respective vor avea nevoie de cineva cu inimă rece, cu putere de control pe partea emoțională. Sănătatea este importantă. Fă-ți anumite analize dacă ai amânat sau reia anumite discuții cu doctorii.

De asemenea, ai grijă la serviciu, cui promiți, ce promiți, ce vorbești și cu cine vorbești”, avertizează Daniela Simulescu.

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel