Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 28 august-3 septembrie. Două zodii trec printr-o săptămână dificilă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 28 august-3 septembrie.

Taur/Ascendent în Taur

„Luna Plină te mai calmează. Venus, guvernatoarea ta, este în continuare retrogradă. Ne apropiem de staționarea ei. Asta înseamnă că vrei să faci ceva, dar nu știi ce. Luna Plină te trezește la realitate. În mintea ta poate ai visat că poți să faci multe. Ei bine, evenimentele din această săptămână îți arată că realitatea este mai dură decât credeai. Această perspectivă de maturizare te va speria. Este normal. Toată lumea vrea să trăiască în confort, iar cei din zodia Taur sunt primii.

Când apar situații imprevizibile forțați confortul, nu vreți să ieșiți de acolo, nu vreți să schimbați absolut nimic. Săptămâna aceasta nu vă iese nici să controlați, nici să schimbați, dar vă iese să stați mai liniștiți în banca voastră. Vă iese să vă preocupați de ceea ce contează cu adevărat.

Puteți să aveți tot ce vă doriți, dar dacă acasă nu funcționați emoțional bine, degeaba aveți succes în exterior. Ar trebui să înțelegeți mult mai bine asta”, a spus Daniela Simulescu.

Rac/Ascendent în Rac

„Luna Plină este în casa a IX-a. Este o perioadă mai dificilă pentru cei care aveți examene, teste. Pentru cei care așteptați recunoașterea unor merite sau o diplomă, se întârzie. Sau mai apare situația în care intrați în posesia unei certificări și când ați primit-o nu sunteți fericiți așa cum v-ați gândit. Luna este lângă Saturn. Această conjuncție în astrologie este cea mai de temut. Aduce îndoială, neîncredere, frică, duritate. Primiți, dar nu vă bucurați.

Pentru alții, acest aspect nu este bun pentru examene sau pentru a studia. Pare că nu vă vede, nu vă ascultă și nu vă apreciază nimeni.

Atenție la drumuri, la orice călătorie pe care o faceți și cu cine mergeți în călătoria respectivă. Voi poate sunteți bine, dar persoana respectivă vă creează tot felul de stări care nu vă plac.

Conjuncția Mercur retrograd - Pallas se află în casa a III-a. Poate vă mai schimbați modul de a comunica cu cei dragi”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel