Horoscop 26 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea cheltuieli, duminică. Vei fi obligat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna mai se apropie de final. Să nu uităm că acum câteva zile, Jupiter a intrat în Taur, iar Mercur și-a oprit retrogradarea în același semn. Chiar dacă nu mai este retrogradă, efectele se vor mai simți până pe 11 iunie. Astăzi, Luna își continuă tranzitul prin Leu, iar Venus din Rac se apropie de un sextil cu Uranus din Taur. 

BERBEC

Răsfaţă-te, zilele acesta, dar în acelaşi timp fă-o cu mult cap. Dacă, de exemplu, vă doriţi o rochie, doamnelor, şi o cămașă, domnilor, poate o găsiţi la un preţ mult mai bun în altă parte. Fiţi mai cumpătaţi!

TAUR

Weekendul acesta îţi prieşte de minune. Poţi să stai mai mult în casă cu familia, poţi să ieşi, poţi să petreci. Se va lăsa şi cu nişte cheltuieli. Duminică, vei fi obligat să scoţi nişte bani din buzunar. Nu ai fi vrut să îi dai, dar se mai întâmplă!

GEMENI

Este un weekend în care nu prea te vei simţi în apele tale. S-ar putea să fii obosit, fără motiv, tracasat, frustrat, să nu ai încredere în tine, să stai departe. Bineînţeles, omul când are aceste stări atacă şi devine foarte agresiv. De câte ori simţi că nu îţi convine nimic și ești agresiv, fă un pas în spate.

RAC

Bazează-te pe oamenii din jurul tău, pe prietenii care sunt în viaţa ta şi permite-ţi să îi suni, să le dai un mesaj, să îi rogi să fie alături de tine, dacă ai un weekend mai greu.

LEU

Dacă munceşti zilele acestea, vei avea parte de multe beneficii. Nu te baza foarte mult pe prieteni, pentru că s--ar putea să li se schimbe planurile şi te vei supăra. Nu trebuie să o iei personal! Ocupă-te de o curăţenie în viaţa ta.

FECIOARĂ 

Ţi-ar prii o călătorie, un drum. Te-ai simţi foarte bine dacă ai ieşi mai mult în oraş. Călătoriile le-ai putea face cu prietenii, oamenii cei mai apropiaţi ţie. Nu face pe şeful, zilele acestea, pentru că nu îţi va ieşi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Image by Drazen Zigic on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel