Data publicării:

Horoscop 24-30 iulie 2023. Zodia care are nevoie să facă o schimbare / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 24-30 iulie.

Leu

„Soarele a intrat în semnul Leului. Venus retrogradează în semnul Leului până pe 4 septembrie. Mercur face careu cu Uranus și conjuncție cu Venus tot în semnul vostru.

Toate aceste aspecte pot aduce curaj, energie, dorința de a reuși, competitivitate. Zilele acestea îi motivați pe cei din jur. Stând la discuții cu ceilalți, voi îi împingeți de la spate, îi faceți să se arunce în anumite proiecte. Și voi aveți nevoie în perioada asta să reușiți. Astfel o să prindeți curaj.

Nu vă aruncați la cheltuieli, la bijuterii noi, la o garderobă nouă sau la schimbări de look radicale, ci mai degrabă ajustări. E nevoie să schimbați ceva, dar nu radical.

Venus retrogradă vine și cu nevoia de iubire - resursă și vulnerabilitate. V-ar plăcea să fiți căutați de persoane, dar nu trebuie să alergați. Mare grijă în perioada aceasta. Mai bine vedeți de unde vin golurile, ce puteți face cu ele. Arhetipul Leului vorbește despre iubirea de sine: mental, dar și fizic”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel