Data publicării:

Horoscop 24-30 iulie 2023. Perioadă cu situații schimbătoare pentru această zodie / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 24-30 iulie.

„Venus și-a început retrogradarea în semnul Leului. Începe cea mai bună perioadă pentru vacanță, distracție, aventură, dragoste, idile, gelozie, posesivitate, infidelități. Trebuie să aveți mare grijă în perioada următoare. Venus stă retrogradă până pe 4 septembrie, dar efectele retrogradării se vor vedea până pe 9 octombrie. Este bine să fim prevăzători, foarte atenți și e bine să ne dăm seama de ce nu ne mai simțim bine în relațiile în care suntem și de ce suntem atrași de un anumit tipar de oameni, pentru că Venus în Leu își dorește relații sănătoase, iubire, atenție și validare. Însă, aveți grijă la relațiile din trecut, pentru că Venus când retrogradează reactualizează trecutul amoros”, a spus Daniela Simulescu.

Balanță

„Vara și toamna acestea nu sunt pe placul vostru. Voi oricum aveți acest tipar evitant. Venus este retrogradă în casa a XI-a, casă care are legătură cu planurile din viitorul apropiat.

Până în octombrie nu vă bazați pe nimic. Se schimbă de la o zi la alta situațiile, oamenii, proiectele, evenimentele, stările, emoțiile.

Veți fi populari, veți avea vizibilitate, veți cunoaște și alți oameni sau vă veți reîntâlni cu alți oameni, dar aveți mare grijă!

Atenție la sănătatea voastră și a partenerului”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel