Horoscop 22 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să tacă, astăzi, la serviciu. Îți va fi mai bine
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Soarele intrat recent în Gemeni face un sextil cu Marte din Leu. Cei doi aștri se vor susține unul pe celălalt într-un mod armonios. Soarele va predispune la schimbare, iar Marte va oferi curaj și energie. Sunt recomandate, atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. 

Zilele următoare vor fi marcate de un careu Marte-Jupiter, care va produce multă tensiune mai ales atunci când va fi vorba de schimbat ceva. 

BERBEC

Eşti printre cei mai bine aspectaţi. Vorbeşti cu aplomb, cu multă pasiune şi reuşeşti să îi influenţezi şi pe cei din jurul tău.

TAUR

Ai face bine să fii puţin mai atent la modul în care cheltuieşti pentru cele ale casei sau pentru familie. Nu te arunca, ci gândeşte-le mult mai bine înainte!

GEMENI

Doamne, ce îţi prieşte perioada aceasta! Gândeşte-te doar că ai Soarele în semnul tău - a venit cu multă energie -, gândeşte-te că Marte este în Casa a treia, cea care îţi convine foarte mult. Reuşeşti să mişti toate pietricelele pe care nu le-ai putut mişca săptămâna trecută. Aşa, un pic câte un pic.

RAC

După Luna Nouă de acum câteva zile, iată că, în zilele următoare, va trebui să începi să vezi primii paşi, nu doar să te bazezi pe ce doreşti, pe ce speri sau pe ce îţi imaginezi.

LEU

Marte în semnul tău, până în iulie, îţi va aduce multe momente în care vei simţi că vrei să te baţi cu toată lumea, vei simţi nevoia de competiţie. Bagă-te acolo unde ştii că poţi să duci lupta, pentru că, dacă te bagi în zone unde ştii că nu ai habar de domeniul respectiv şi o faci doar pentru a demonstra, nu îţi va fi bine.

FECIOARĂ 

Uneori, este bine să rămâi doar la jocul de glezne, la serviciu. Să taci şi să faci, să îţi vezi de treabă şi să nu emiţi pretenții, să nu te cerţi cu nimeni.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel