Urmărește emisiunea live
Horoscop 22 mai 2023. Previziunile zilei pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu previziunile zilnice pentru zodii. 

Zilele acestea ne aflăm sub opoziția Marte - Pluto, adică avem o luptă de putere: ori ești cel manipulat, ori manipulezi tu! Sunt vizați mai ales cei cu marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Săptămâna 22 - 28 mai începe cu un aspect Soare în Gemeni - Marte în Leu, ce vă poate impulsiona la acțiune și se termină cu un aspect al Soarelui cu Saturn. Dacă începem cu energie, terminăm cu epuizare. De asemenea, vom avea un careu Marte în Leu - Jupiter în Taur, iar în 26 mai Venus face un sextil cu Uranus. În 27 mai, avem o conjuncție între Jupiter în Taur și Nodul Nord. 

Soarele în Gemeni face un careu cu Saturn în Pești, la finalul săptămânii, mintea ne este tulbure, va fi vai și amar de noi, nu luăm decizii, atenționează Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens. Vor fi afectați mai ales cei cu marcaj mutabil în hartă: Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești. 

Urmăriţi o nouă emisiune plină de previziuni astrologice luni, 22 mai, de la ora 9:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. 

Rămâneţi alături de noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel