Horoscop 22 - 28 mai: Atenționare pentru Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Iată ce urmează astrologic în săptămâna 22 - 28 mai 2023. 

Zilele acestea ne aflăm sub opoziția Marte - Pluto, adică avem o luptă de putere: ori ești cel manipulat, ori manipulezi tu! Sunt vizați mai ales cei cu marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Săptămâna 22 - 28 mai începe cu un aspect Soare în Gemeni - Marte în Leu, ce vă poate impulsiona la acțiune și se termină cu un aspect al Soarelui cu Saturn. Dacă începem cu energie, terminăm cu epuizare. De asemenea, vom avea un careu Marte în Leu - Jupiter în Taur, iar în 26 mai Venus face un sextil cu Uranus. În 27 mai, avem o conjuncție între Jupiter în Taur și Nodul Nord. 

Soarele în Gemeni face un careu cu Saturn în Pești, la finalul săptămânii, mintea ne este tulbure, va fi vai și amar de noi, nu luăm decizii, atenționează Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens. Vor fi afectați mai ales cei cu marcaj mutabil în hartă: Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești. 

Pentru nativii Fecioară, în particular, astrologul Daniela Simulescu spune: 

”Mercur e în mers direct, în casa a noua, mai aveți momente în care prejudecățile sunt la tot pasul și vă loviți de dublu standard. La un moment, vă dați seama că omul trece prin diverse evenimente și să nu mai judecați. Uitându-mă la careul Marte - Jupiter, orice tentativă de a face lucrurile într-un mod zgomotos este pedepsită. Nu spuneți că voi ați făcut, voi ați dres. Oamenii se vor uita la comportamentul vostru, nu la ce ați făcut. Sfârșitul săptămânii este foarte obositor pentru voi”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel