Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 21-27 august. Zodia care trebuie să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 21-27 august.

„Este o nouă săptămână și ultima săptămână întreagă din luna august. Este o săptămână plină de evenimente și aglomerată, pentru că intrăm în sezonul Fecioarei.

Venus este retrogradă și urmează să retrogradeze și Mercur. Configurația astrologică este împărțită: o parte vrea să muncim și o parte vrea să ne distrăm. De asemenea, o parte vrea să iubim și o parte vrea să fim mai pragmatici.

Pe 22 august Venus retrogradă face careu cu Jupiter. Este o exagerare pe plan afectiv, exagerare pe plan financiar, aruncăm cu banii în stânga și în dreapta pentru a ascunde un gol. De asemenea, intrăm într-o relație pentru a fi într-o relație, doar pentru a simți că nu ești singur. Cei care au o relație recent începută trebuie să știe toate lumea. Uităm că este Venus retrogradă și nu este bine.

Tot pe 22 august avem opoziție între Marte și Neptun. Nu este de bine. Poate să aducă multe deziluzii.

Pe 23 august Mercur își începe retrogradarea în Fecioară, care va dura până pe 15 septembrie. Tot pe 23 august și Soarele intră în Fecioară. Pentru o perioadă vom avea Soare, Mercur și Marte.

Pe 24 august găsiți putere interioară de a o lua de la capăt și de a merge mai departe.

Spre sfârșitul săptămânii, pe 26 august, Soarele face opoziția cu Saturn. Nu este de bine. Dacă sunteți în vacanță, atunci este minunat, dar dacă nu sunteți în vacanță și trebuie să munciți, atunci nu este o zi bună.

Pe 27 august Marte, planeta acțiunii, iese din Fecioară și intră în Balanță”, spune Daniela Simulescu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„Vă uitați la șefi ca la Dumnezei. Iar dacă voi sunteți șef încercați să nu vă comportați precum niște Dumnezei. Spun asta pentru că în casa a X-a intră Soarele, este Mercur retrograd și va fi și Marte, iar Marte deocamdată face opoziție cu Neptun. 

Dacă sunteți în concediu și stați pe telefon sau pe mailuri, atunci nu este bine. Familia se va supăra pe voi, iar aceste supărări le veți duce mai departe. Încercați să vă rupeți dacă sunteți în concediu sau în vacanță. Aveți grijă foarte mare la proiectele mari pe care le aveți. Cu Mercur retrograd nu prea se întâmplă cum v-ați fi dorit. Totul se amână. Vi se va spune că nu există buget. Din păcate totul pleacă de la bani, că așa se întâmplă în perioada aceasta. Este foarte important să găsiți un echilibru între viața profesională și cea personală.

Marte se va muta în casa a XI-a și vă dă imbold să luptați pentru următoarele planuri. Vă supărați, vă enervați, vă stresați. Săptămâna aceasta va fi foarte mult stres, mai ales dacă cineva din familie este bolnav sau trece prin momente grele. Vă veți stresa foarte mult. Aveți grijă să nu-i stresați și pe alții. Trebuie să învățați să vă gestionați stresul”, precizează Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel