Horoscop 2023 Balanță. Dragoste, bani, carieră. Daniela Simulescu, previziuni complete
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu horoscopul anului 2023 pentru zodia Balanță.

Astrologul Daniela Simulescu punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător.

Emisiunile vor fi difuzate pe canalul de YouTube DCNews. Dacă nu te-ai abonat, o poți face acum, astfel încât să fii notificat atunci când sunt postate video-urile. 

Marți, 29 noiembrie, de la ora 9.30, vom difuza la DCNews.ro și pe contul de YouTube DCNews horoscopul anului 2023 pentru Balanță (zodie și ascendent).

„În 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă. Sănătatea, sau mai bine zis un stil de viață echilibrat, te va preocupa intens. Ambițiile mari pe plan profesional nu vor fi susținute de către astre. Deseori, te vei simți precum un sclav. Soluția nu este neapărat un alt loc de muncă, ci schimbarea atitudinii tale”, a spus Daniela Simulescu despre Balanță.

Rămâneți pe DCNews pentru previziunile complete!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel