Horoscop 2 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Succes uriaș pe plan profesional pentru o zodie
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANŢĂ

Aveţi multă energie şi multă dorinţă de a asculta, de a comunica, de a învăţa de la ceilalţi. Nu faceţi din weekendul acesta unul clasic, simplu. Folosiţi-l spre a-i asculta pe ceilalţi. Vedeţi cum reacționează, cum se poartă şi vedeţi ce puteţi împrumuta.

SCORPION

De parcă nu aţi muncit destul de mult până acum, veţi munci şi în weekend destul de mult, treburi gospodăreşti. Mergeţi cu lista de cumpărături la supermarket! Plecaţi cu lucrurile scrise pe hârtie.

SĂGETĂTOR

Ocupaţi-vă de o pasiune! Bucuraţi-vă, jucaţi-vă! Dacă aveţi copii, faceţi din această zi o bucurie. Transformaţi weekendul acesta într-unul minunat. Dacă nu aveţi copii, poate fi un weekend romantic. Răsfăţaţi-vă, zilele acestea.

CAPRICORN

Nu veți avea chef de discuţii cu toată lumea. Veţi dori să staţi mai mult cu ai voştri. Veţi deveni foarte buni sfătuitori. Cei care lucrează în relaţii cu publicul vor fi cei mai buni, în perioada următoare. 

VĂRSĂTOR

Nu vă tace gura deloc! Vreţi să vă plimbaţi, să vă mişcaţi, să comunicaţi. Fiţi foarte curioşi, întrebați, nu staţi pe loc. 

PEȘTI

O persoană din jurul vostru vă ajuta să luaţi nişte decizii privind o cheltuială. Veţi fi foarte mulțumit de această decizie şi vă veţi da seama că e bine că aţi aşteptat, că aţi avut răbdare. Este un weekend bun pentru investiţii.

Vezi și: Horoscop 2 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Măștile încep să cadă! Zodia care descoperă lucruri dureroase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel