Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 19 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să se descurce pe cont propriu. Cei din jur nu te mai sprijină!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Doamnelor și domnilor, ne apropiem de retrogradarea lui Venus în semnul Leului. Pe unii vă va afecta din punct de vedere relațional, pe alții din punct de vedere financiar. Sau vor mai fi câțiva care le vor experimenta pe ambele sau, de ce nu, vor scăpa basma curată de acest tranzit. Cert este că, deși retrogradarea începe abia duminică, tot nu e bine să luați decizii radicale în niciunul dintre domeniile menționate mai sus. 

BALANȚĂ

Partenerul s-ar putea să treacă prin momente mai ciudate. Fii alături de el! Trebuie să ai mare grijă la planurile de viitor pe care ţi le faci.

SCORPION

Nu lăsa vorbele celorlalţi, acţiunile lor, iniţiativele să te afecteze mai mult. Încearcă să îţi dai seama când trebuie să iei lucrurile personal și când să nu le iei. Fă o diferenţă clară!

SĂGETĂTOR

La serviciu, dacă se iau decizii care nu îţi convin, nu te speria! Ele vor avea, la un moment dat, rezultatele dorite şi s-ar putea să îţi dai seama că a fost spre binele tău.

CAPRICORN

Fii mai atent la chestiunile financiare, la ce se întâmplă în sufletul tău şi, mai ales, la fricile pe care le ai privind sectorul bănesc. Vedeţi dacă toate temerile se bazează pe ceva real sau doar pe nişte poveşti din capul tău.

VĂRSĂTOR

Sprijinul din partea celorlalţi nu va mai fi ca altădată pentru mulţi dintre voi şi s-ar putea să vi se pară incorect. Nu aveţi ce face, trebuie să vă descurcaţi cu ceea ce aveţi.

PEȘTI

Vor fi discuţii, negocieri mai aprinse cu partenerul de acasă, dar şi cu cei de pe plan profesional.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel