Data publicării:

Horoscop 17 - 23 iulie 2023. Zodia care nu trebuie să asculte ce spun ceilalți. Săptămâna aceasta nu vă influențați cu vocile altora / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 17-23 iulie.

Balanță

„Marte este în casa a XII-a. Saturn este în casa VI-a. În primă fază putem spune că opoziția dintre cei doi vă poate afecta pe plan profesional. 

Atenție la sănătate! Persoanele care au probleme cronice sau acute nu trebuie să treacă cu vederea. Indiferent de vârsta pe care o aveți nu trebuie să neglijați sănătatea.

Pe unii, opoziția Marte-Saturn vă dă peste cap din punct de vedere profesional, iar pe alții vă dă peste cap din punct de vedere al sănătății.

Venus va retrograda în casa a XI-a. Vă reîntâlniți cu unele planuri pe care le-ați avut la un moment dat, dar pe care nu le-ați pus în aplicare. Totodată, vă reîntâlniți cu oamenii care, poate, v-au influențat.

Arhetipul Balanței este unul dintre cele mai influențabile. Tot timpul are nevoie de o oglindă. Are nevoie de validare.

De exemplu, dacă arhetipul Balanței își pune o rochiță frumoasă, care-i place, dacă se întâlnește cu o persoană și nu îi laudă rochița, atunci va considera că rochița nu-i vine bine și că trebuie să o schimbe.

Săptămâna aceasta nu vă influențați cu vocile altora sau cu ceea ce considerați voi că sunt vocile celorlați!”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel