Data publicării:

Horoscop 15 august 2023: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: Zodia care se poate răsfăța și zodia care va regreta cheltuielile făcute

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Careul dintre Soare și Uranus se menține. Deci este nevoie să folosim o doză în plus de detașare.

Să nu punem la suflet nimicuri și nici să nu ne supărăm că avem parte de prea multă imprevizibilitate.

Mâine avem o Lună Nouă în Leu. Unii dintre voi se pot gândi să reia unele pasiuni. 

Berbec (Ascendent în Berbec)

O parte din tine vrea să muncească, dar o parte din tine vrea să se și distreze. Și cumva trebuie să le împaci, chiar dacă mai mult spre distracție te-ai duce. Dar să știi un lucru, tu și pentru distracție va trebui să muncești.

Taur (Ascendent în Taur)

Ne gândim că Luna Nouă se petrece în același semn cu Venus retrograd, guvernatoarea ta. Ți-aș recomanda ca zilele acestea să își îmbunătățești ceva prin casă, să cumperi ceva nou, ceva ce nu te-ai fi gândit. O să vezi că sfatul acesta ți-l voi tot da în perioada următoare.

Gemeni (Ascendent în Gemeni)

Gândindu-mă la aspectele perioadei, bine-înțeles avem în vedere că Mercur urmează să retrogradeze și este Marte, sunt în același semn, cu alte cuvinte apare un sentiment de agitație interioară și veți căuta să organizați totul, să aranjați, să disciplinați, tocmai ca să scăpați de nebunia interioară.

Dar nu uitați că Luna Nouă de mâine este totuși în Casa a treia, vă sprijină, vă bucură. Poate că o idee ar trebui să se schimbe sau poate că sunteți într-un punct în care trebuie să schimbați ceva dar intrați în panică.

Rac (Ascendent în Rac)

Luna Nouă se va petrece în Casa a doua, care are legătură cu banii. Dar în același timp, v-aș recomanda să vă răsfățați zilele acestea. Cheltuiți ceva, o să regretați, știți cum sunt copiii aceia care își cumpără o jucărie, ar dormi cu ea, dar când se trezesc, regretă enorm că au cheltuit banii.

Leu (Ascendent în Leu)

Luna Nouă se petrece în semnul vostru, Venus retrograd este în semnul vostru, în Casa a doua Mercur și Marte. Trebuie să avem grijă la cheltuieli și trebuie să avem grijă la Unde dai și unde crapă.

Dacă stabiliți să porniți un proiect, vă rog să fiți atenți la orice ciudățenie, la orice dubioșenie. Și astea fac parte din viață.

Fecioară (Ascendent în Fecioară)

Aveți toate aspectele, Mercur este în semnul vostru, urmează să retrogradeze. Marte este în semnul vostru. Luna Nouă este în Casa a 12-a. Este ca și cum este o descătușare și poate unii dintre voi aveți această descătușare, o eliberare de ceva. Folosiți-o.

 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel