Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Săgetător. Daniela Simulescu: Fiți mai tupeiști!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Săgetător. Daniela Simulescu - Fiți mai tupeiști!. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Săgetător. Daniela Simulescu - Fiți mai tupeiști!. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Săgetător. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Săgetător și cei cu ascendentul în Săgetător. Jupiter, guvernatorul vostru intră în Casa 6 și, timp de un an, o să plictisiți. Veți avea parte de oboseală, tracasare, nervi, frustrare. Jupiter vă face să munciți mai mult. Poate că v-ați dori lucrul ăsta, poate că apare un loc de muncă nou, poate că mai vin noi proiecte. Pe moment pare minunat.  

Ce vrea să arate Jupiter în Casa 6? Să amplifice toate obiceiurile pe care le aveți, toată rutina și vă arată: dacă nu mâncați bine, vă dă o durerea de stomac, dacă nu dormiți. vă face și mai obosiți.

Adică nu mai aveți rezistența de anul trecut. Și cu Jupiter în Casa 6 va trebui să învățați să aveți grijă de sănătate. Vorbim de analizele uzuale și de schimbarea stilului de viață.

Relațiile cu colegii nu sunt relații de familie. Și mai e ceva de precizat la voi foarte, foarte important: Marte intră într-o zonă în care vă priește, și anume în Casa 9. Dacă aveți examene, prezentări, teste, este o perioadă minunată.

Trebuie să fiți mai tupeiști și vă ies lucrurile cu siguranță. În schimb, în chestiunile legale să fiți mai atenți!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel