Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Leu. Daniela Simulescu: Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Leu. Daniela Simulescu - Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!. Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Leu. Daniela Simulescu - Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!.JPG
Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Leu. Daniela Simulescu - Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!. Horoscop 15-21 mai 2023 pentru zodia Leu. Daniela Simulescu - Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!.JPG
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Leu. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

"Leu și cei cu ascendentul în Leu. Marte intră în semnul vostru, dar, oricum, o să vă facă și mai intransigenți de cât sunteți. Poate că mulți dintre voi aveți nevoie să puneți piciorul în prag.

Iar Jupiter intră în Casa 10. Dacă nu se întâmplă ceva bun profesional în viața voastră în următoarea perioadă, înseamnă că nu trebuie sau poate că v-ați ridicat prea mult așteptările. De ce spun asta? Aveți niște oportunități profesionale uimitoare!

Trebuie să rețineți un lucru: Jupiter când trece în Casa 10 se va duce și către Uranus. Pe moment, s-ar putea să dea și instabilitate, și frică. 

Orice criză apărută din punct de vedere profesional, în următoarea perioadă, este egală cu cea mai mare oportunitate: că trebuie să plecați din țară, că v-au dat afară de undeva, că trebuie să schimbați domeniu? Nici nu contează, atâta timp cât aveți aspectele astea!

Pe de altă parte, cu Saturn în Casa 8, cred că așteptările voastre au mai căzut. Cu intrarea lui Marte în semnul vostru, regi sunteți! Atitudinea voastră o să fie cea care câștigă. Nu ceea ce faceți, nu ceea ce ziceți, dar atitudinea și respectul.

Dacă în ultimii 2 ani, v-ați simțit nerespectați, trebuie să scoateți puțin narcisismul din teacă, să vi-l puneți pe voi sau să fie văzut și să mergeți înainte. 

Când Marte intră în orice semn, recomandă multă mișcare. Pentru că dacă nu este mișcare, Marte vă arde pe dinăuntru. O să returneze și Venus în semnul vostru, dar, până acolo, să nu vă înfuriați pe toată lumea în jurul vostru!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel