Data publicării:

Horoscop 14-20 august. Zodia care va avea probleme cu furia și cu tensiunile interioare în această săptămână / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna  14 - 20 august.

„Astrele ne-au lăsat în prima parte a lunii august să trăim liniștiți, să ne vedem de viață, dar acum ne apropiem de momentele cheie ale lunii și cele care vor schimba puțin fațeta lumii in punct de vedere astrologic pentru o bună perioadă.

Venus este retrogradă în Leu pe lângă Lilith prin careul cu Uranus și cu Jupiter. Atenție în zona relațională și în cea financiară. Asta nu înseamnă că se întâmplă la toată lumea. Dacă apare instabilitate, în această perioadă nu trebuie să luați decizii.

Pe 15 august avem un careu între Soare și Uranus. Asta înseamnă că vor fi foarte multe schimbări, dar și foarte multe inovații. Un careu dintre Soare și Uranus aduce momente abrupte. 

Pe 16 august avem o Lună Nouă în Leu în careu cu Uranus. Luna Nouă este momentul în care avem intenții, momentul în care vrem să credem că o luăm de la capăt, că avem un nou început, doar că această Lună Nouă va fi în careu cu Uranus. Trebuie să ai mare grijă. Orice început, fie o relație, fie un job, vei vedea că nu este atât de liniștit, nu-i nimic firesc sau liniar. Tot pe 16 august avem un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Poate unii dintre voi aveți chef de schimbare, poate unii observați că în jur se întâmplă lucruri neașteptate care, de fapt, sunt normale”, a spus Daniela Simulescu.

Taur/Ascendent în Taur

„Este foarte multă instabilitate pentru că Venus este în apropiere de careul cu Jupiter. Este senzația aceea că nu ai timp, că trebuie să-i împaci pe toți, că nu te înțelege nimeni. E multă furie, sunt mulți nervi, nu-ți convine de nimeni.

Dacă părinții îți zic ceva, tu nu ești de acord cu ei. După care, din nou, cineva din familie se găsește să-ți dea un sfat. Bineînțeles că nu-ți convine pentru că sfaturile necerute nu prea sunt plăcute, de cele mai mute ori. 

Este un rotogol de stări interioare. Ai un uragan emoțional, un uragan al trăirilor, al sentimentelor pe care ai face bine să-l scoți la suprafață prin ceva artistic.

Decât să te enervezi, să te duci acasă, să te blamezi, mai bine îți aduci aminte cum este să fii copil. Copilul se joacă, dansează, cântă, sparge lucrurile prin casă. Ai nevoie să canalizezi stările interioare într-un fel, în ceva artistic, în ceva ce îți face plăcere”, a precizat Daniela Simulescu.

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel