Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 12 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia prinsă în trecut. Încă trăiești în amintiri

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Liza Summer)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Liza Summer)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur retrograd se apropie de un sextil cu Saturn. Ei bine, în asemenea zile ar trebui să avem o doză suplimentară de răbdare. Pentru că altfel ne vom frustra la tot pasul și vom avea reacții neplăcute. Până la urmă, dacă nu este nevoie, de ce ne-am grăbi? 

BERBEC

Trebuie să te gândeşti la tot ce înseamnă resurse, la monetizare, la cum să faci mai mulţi bani sau cum să faci economii, cum să îţi asiguri pensia, câteva salarii. Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul să o faci.

TAUR

Eşti vedeta weekendului şi a săptămânii ce urmează. Petrece, zilele următoare! Ai multă încredere. Fă ceva ce îţi încântă sufletul, mâine sau poimâine.

GEMENI

Încă funcţionezi pe modul trecut. Eşti în trecut, te victimizezi foarte mult, compari tot ce este astăzi şi aici cu ceea ce a fost în trecut.

RAC

Este un weekend în care să te gândeşti foarte mult la socializare, la oamenii din jurul tău, la ce îşi doresc sau nu, la cum poţi face parte din viaţa lor, astfel încât să îţi fie şi ţie bine, nu doar lor.

LEU

Nu ţi-ar strica o plimbare în care să rememorezi ce s-a întâmplat, cel puţin din punct de vedere profesional, în ultimii trei ani.

FECIOARĂ 

Ţi-ar prii şi ţie o plimbare, dar, chiar dacă nu o poţi face fizic, măcar cu gândul. Este momentul să începi să înveţi, să începi să îţi extinzi mintea, să capeţi alte cunoştinţe, să fii deschis şi pregătit.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel