Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 10 - 16 iulie 2023. Zodia care se va stresa din orice în această săptămâna / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens,  a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 10-16 iulie.

Berbec

„Managementul stresului va deveni prioritate. Te vei stresa din orice și prea mult, inclusiv de la faptul că nu stă bine covorul când intri în casă. Vezi probleme peste tot, mai puțin la tine.

Oamenii nu se schimbă, iar dacă ei nu se schimbă, atunci trebuie să schimbi ceva la tine.

Marte în casa a VI-a este foarte bun pentru a munci într-un mod foarte pragmatic, fără a aștepta neapărat roadele.

Marte în Fecioară te face câteodată să fii mai umil, modest și smerit. Evită conflictele cu colegii. Atenție, este nevoie de ajustări pe partea de sănătate. Ai grijă cu ce doctori sau specialiști interacționezi. Marte va face la un moment dat opoziție cu Saturn. Deci, undeva vei întâlni niște limitări din acest punct de vedere.

Vei vorbi mult despre tine, despre ceea ce îți dorești. Combinația dintre Mercur în casa a V-a și Marte în casa a VI-a te poate face să optimizezi anumite situații din viața ta, fie că sunt pe plan profesional, fie că sunt pe plan personal.

E important ca tot ceea ce se întâmplă în viața ta să fie văzut printr-un filtru și să fii mult mai practic. Nu este cazul să te arunci în nimic în aceste zile”, a spus Daniela Simulescu.

Taur

„S-ar putea ca în această perioadă să simți că nu te poți baza pe nimic, că astăzi vorbești ceva cu părinții, mâine vorbești altceva, că familia spune ceva, după care se răzgândește. Este acea inconstanță pe care o urăști, dar nu ai ce să faci, ea există în viața ta.

Intrarea lui Marte în casa a V-a te ajută enorm pentru că te face să implici multă pasiune în lucrurile pe care le faci. Ceea ce faci, faci cu multă pasiune, impulsuri și instincte puternice.

Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta este important să te consulți cu familia”, a precizat Daniela Simulescu.

Gemeni

„Vă merge mintea de minune. Vă agitați, vorbiți, călătoriți, vreți să faceți sport, să înotați.

Mercur când intră în semnul Leului vrea atenție și dacă nu găsește atenție, atunci o caută.

Cu Mercur în casa a III-a, pentru cei care au prezentări sau interviuri este o perioadă minunată.

Intrarea lui Marte în casa a IV-a face ca prin casă să se strice ceva, să vă certați cu vecinii, apar lucruri de reparat. Pot apărea vești care să nu vă convină, dar nici nu aveți ce să faceți. Va fi o perioadă sâcâitoare din punct de vedere al gospodăriei, din punct de vedere al familie, al căminului, dar nu este ceva grav.

Unii vor trebui să găsească o anumită perioadă pentru concediu și brusc apar situații care nu vă convin. Va trebui să mutați concediul. Mai mult, și familia va trebui să-și mute concediul. Asta ar putea să vă deranjeze”, a adăugat Daniela Simulescu.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel