Horoscop 5 iunie -10 iulie. Zodia care se va certa cu șefii. Vei lua o decizie pe care o amâni de mult
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukau)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukau)
Venus și Marte vor tranzita același semn, al Leului, între 5 iunie și 10 iulie.

Începutul verii va fi destul de dinamic pentru majoritatea zodiilor. Dar vom ține cont de două tranzite: Venus și Marte în leu. Venus va intra în acest semn pe 5 iunie și îl va părăsi pe 9 octombrie(nu uitați că Venus va și retrograd între 23 iulie-4 septembrie). Iar Marte este de câteva zile aici și va rămâne până pe 10 iulie. Deci iată că planeta iubirii se îmbină armonios cu planeta pasiunii/a acțiunii. Această alianță va acorda exuberanță, pofta de a trăi aici și acum, dorința de iubire și respect. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, tranzitează un semn care îți priește/Casa a 5-a. După care i se va alătura și Venus! Iar asta îți priește de minune, simți că nu mai este nimeni ca tine! Am putea spune că ești printre favoriții astrelor în această vară! Până pe 10 iulie, ai capacitatea de a crea, de a da viață unui proiect. Vei dori să creezi ceva. Marte și Venus te invită să îți analizezi brandul personal și să aduci îmbunătățiri în acest sens. Marte îți va da curajul de a fi mai competitiv. Simți că nimeni și nimic nu îți stă în cale. Ai timp suficient să demonstrezi, să motivezi, să te arunci și să îi ajuți și pe ceilalți să facă la fel. Iar de Venus ce să îți mai zic? Vei fi super romantic, vei avea parte de multe priviri pe furiș și s-ar putea să trăiești o vară de neuitat din punct de vedere amoros!

Leu/Ascendent în Leu

Tu te vei bucura cel mai mult, fiindcă Marte și Venus te vor vizita! Marte vine cu mult tupeu, dar și cu îndrăzneală, cu furie, cu încredere, cu acțiune și cu multă motivație. Vulnerabilitatea? Marte aduce ceva agresivitate, dar și multă nerăbdare. S-ar putea să te plângi în continuare și să te victimizezi. Însă, ai o dorință foarte mare de a conduce. Vrei să fii șef, să iei propriile decizii, fie că sunt sau nu cele potrivite. Acest tranzit o să-ți priască de minune. Iar Venus aduce un nivel de atractivitate crescut, vei face multe victime. Vei dori să te îndrăgostești sau să readuci pasiunea în relație. Nu uita ceva: totul pleacă de la iubirea de sine, de la respect și de la optimism!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte este deja acolo unde îți priește cel mai mult, în Casa a 9-a. Și în curând, și Venus va poposi în același sector. Cu Marte aici, îți dorești să călătorești mult, să te plimbi pe cât se poate. Este nevoie ca până pe 10 iulie, să te pui în mișcare. Dacă ai examene, este o perioadă nemaipomenită. Lupta pentru ideologie, pentru filosofie și principiile de viață se schimbă. Iar Venus te poate ajuta să îmbini utilul cu plăcutul. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva într-o călătorie. Iar dacă ești deja într-o relație, este cazul ca tu și partenerul să vă activați dorul de ducă. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel