Data publicării:

Horoscop, miercuri, 17 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul Jupiter-Pluto. 

Luna tranzitează în continuare semnul Berbecului. Zilele următoare, vom avea Luna Nouă în semnul Taurului. Și cum Jupiter a intrat și el în Taur, ne va pregăti un careu cu Pluto din Vărsător. Deci vom avea parte de încrâncenare, rezistență la schimbarea și dorința de a avea putere absolută. 

Berbec

Dacă simți o eliberare și nu înțelegi de ce, nu este cazul să te preocupi, ci să te bucuri. Ar fi recomandabil să te gândești la lucruri practice. 

Taur

Vin vremuri interesante pentru tine și vor deveni și mai bune dacă vei alege să mergi pe drumul tău indiferent de ce zic ceilalți. 

Gemeni

S-ar putea să te simți blocat într-o situație mai veche. Nu dispera! Trebuie doar să apelezi la răbdare. Sigur o găsești!

Rac

Vei avea senzația că vei face totul pe ultima sută de metri. Nu te enerva din această cauză, important este să rezolvi!

Leu

Ar fi bine să înveți să faci diferența între aștepările tale și realitate. Mai ales când este vorba de proiectele profesionale. 

Fecioară

Aspectele acestor zile nu te provoacă așa ca pe alții. În schimb, ar fi bine să nu te implici în problemele personale ale colegilor. 

Balanță

Este momentul potrivit să fii mai pragmatic. Să fii interesant de ce îți iese. Și să negociezi astfel încât să fie totul echitabil. 

Scorpion

Între tine și partener se va da o luptă pentru putere și control. Bineînțeles că în spate se află unele motive mai vechi. 

Săgetător

Ai face bine să fii mai tăcut la serviciu. Vorbele tale vor fi întoarse pe toate părțile și colegii le vor înțelege total greșit. 

Capricorn

Astăzi, s-ar putea să te grăbești cu unele promisiuni sau cu anumite cheltuieli. Te va lua valul când te vei aștepta mai puțin. 

Vărsător

Îți dorești să să fii calm și împăciuitor cu familia. Dar pe de altă parte ai vrea să le închizi telefonul în nas unor rude. 

Pești

Câteodată este bine să înveți și din greșelile altora. Așa că încearcă astăzi să folosești sfaturile pe care le primești de la cei dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel