Horațiu Mălăele vine la Târgoviște, în spectacolul "Sunt un orb". Biletele au fost puse în vânzare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro
Spectacolul "Sunt un orb" va avea loc și la Târgoviște, pe 23 septembrie.

Evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 20.00, pe 23 septembrie 2021, potrivit dbonline.ro

”Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație”, scrie organizatorul evenimentului cultural.

Spectacolul va fi unul de gală, în care actorul Horațiu Mălăele ”își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Convins că râsul va mântui, spectacolul cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar si proză scurtă. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: "pericol de râs în hohote”, se arată într-o recenzie a spectacolului ”Sunt un orb”.

Spectacol nu este condiționat de prezentarea Certificatului de Vaccinare sau a testului negativ COVID-19. Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro  sau de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Vezi și: Actorul Ion Caramitru, internat în spital. "Nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel