Holograf și-a amânat concertele de la Sala Palatului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cele două concerte ale trupei Holograf de pe 25 și 26 decembrie vor fi suspendate până când solistul formației, Dan Bitman, se va reface complet.

Autor: Andreea Sevici

„Vom suspenda concertele până suntem siguri că Dan va putea cânta. Trebuie să avem certitudinea 100% că se vor putea ţine la cel mai înalt nivel“, a afirmat Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf. Este probabil ca cele două concerte să aibă loc în cursul anului următor.

Cele două show-uri, inițial programate în luna octombrie, au fost amânate din cauza unor probleme de sănătate ale solistului, Dan Bitman.

„Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna“, a declarat Bitman într-un comunicat de presă, din 10 octombrie.

Tot atunci, Edi Petroșel a precizat că Dan Bitman a fost operat la Viena, pe 3 octombrie, operația fiind una de succes. „A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare“, a adăugat toboșarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel