Herjeu: Așa mi-o voi aduce aminte MEREU. Legătura NEȘTIUTĂ cu Draga Olteanu Matei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a scris un mesaj emoționant despre Draga Olteanu Matei. 

"Acum 20 de ani mă sună o amică: ”Nu știam că ești prieten cu Draga Olteanu Matei”. Nici nu sunt, spun eu, n-o cunosc decât ca oricine altcineva, de la teatru sau tv.

”Vai, ce te-a lăudat adineauri, la TVR 2, de zici că erați prieteni de-o viață”. Am căutat emisiunea, într-adevăr, spusese multe lucruri frumoase despre mine, pentru care i-am rămas recunoscător toată viața. Nu mi s-a-ntâmplat de multe ori să fiu apreciat public de cineva cu care să nu mă fi întâlnit niciodată până atunci.

Aveam s-o cunosc în persoană la scurt timp, întâlnire provocată de mine ca să-i pot mulțumi. Apoi am invitat-o în juriul LicArt, festivalul național de arte pe care-l organizez. Apoi, la mulți ani distanță, am fost amândoi în juriul unui concurs de trupe de teatru de liceeni, la Focșani.

Ne-am mai auzit la telefon și am vizitat-o la Piatra Neamț acum 3 ani (de atunci e și poza). Am stat de vorbă multe ore și m-am bucurat iar de poveștile sale și de plăcerea pe care o avea de a le spune. Eu așa mi-o voi aduce aminte mereu. Din păcate, din cauza sănătății, n-a putut veni la premiera piesei mele la Bacău. Și am tot sperat de atunci c-o s-o revăd înainte de...Din păcate, nu s-a-ntâmplat. Mulțumesc mult, Draga mea Dragă și drum lin...", a scris Radu Herjeu, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel