Herjeu, acid după prezidenţiale: Aştept să aflu de la Kovesi peste 5 ani că nu a murit comunismul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Herjeu
Herjeu
Radu Herjeu a avut o reacţie acidă după alegerile prezidenţiale şi a declarat că aşteaptă ca peste 5 ani, Laura Codruţa Kovesi să anunţe că nu a murit comunismul în România, într-o eventuală campanie pentru prezidenţiale. 

"Eu am ieșit în piață la Revoluție ca să scăpăm de comunism. În 1996 am aflat că nu s-a-ntâmplat, ci abia atunci, odată cu alegerea lui Constantinescu urmând să dispară. În 2004 am descoperit că iar mă bucurasem degeaba, căci abia atunci, cu întronarea lui Băsescu, hidra va fi decapitată definitiv.

5 ani mai târziu, surpriză, aceasta nu era moartă dar urma să dea ortul popii fix a doua zi după realegerea aceluiași individ. Vrăjeli! Abia când a descălecat Iohannis s-a dat lovitura de grație comunismu... Stai să vezi, că nici atunci. Aflu acum de la propagandă că, de fapt, aseară s-a-ntâmplat minunea așteptată de 30 de ani. Dar acum nu mă mai păcălesc ăștia. Aștept cu nerăbdare să treacă ăștia 5 ani ca să aflu de la Koveși că onor comunismul e viu și nevătămat și trebuie musai, dar musai, omorât. prin votarea ei, evident!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel