Harry și Meghan cer donații de 5 DOLARI de ziua lui Archie, pentru vaccinuri. Scrisoare deschisă către Pfizer, Moderna și AstraZeneca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
De ziua fiului lor, Archie, Harry și Meghan cer donații pentru fondul de vaccinuri.

Meghan Markle a enervat-o pe Regină. Ordin clar, se cere intervenția de urgență: Renunță, a depășit linia ROȘIE!

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan marchează a doua aniversare a fiului lor, Archie, printr-un apel la donaţii lansat pentru a ajuta ţările în curs de dezvoltare să primească vaccinuri împotriva coronavirusului, informează joi DPA, citează Agerpres.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și  Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au împărtășit joi o scrisoare emoțională directorilor executivi ai Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Norovax, în timp ce lansau o campanie pentru „asigurarea unui acces echitabil la vaccin la nivel global”, potrivit Daily Mail.

Meghan și Harry schimbă strategia AstraZeneca

AstraZeneca a promis deja să nu profite de vaccin în timpul pandemiei, dar Harry și Meghan i-au îndemnat astăzi pe CEO-urile Pfizer și Moderna să urmeze exemplul și să furnizeze cel puțin 100 de milioane de doze din vaccinările lor la „prețuri non-profit” anul acesta.

Aceștia au solicitat, de asemenea, ca cei doi giganți farmaceutici să-și accelereze aprovizionarea și să livreze pungile către COVAX - COVID-19 Vaccines Global Access, care protejează oamenii împotriva virusului „indiferent de bogăție” cât mai curând posibil.

Ducii cer donații de 5 dolari



Aceștia au publicat joi un comunicat pe site-ul fundaţiei lor, Archewell, îndemnându-i pe oameni să doneze 5 dolari.

Cu o donaţie de doar 5 dolari, puteţi acoperi costul unei doze pentru cineva care are nevoie. Şi pentru că am reuşit să asigurăm sprijinul mai multor organizaţii, acei 5 dolari pe care îi oferiţi se vor transforma automat în 20 de dolari, acoperind costul a patru doze. Nu ne putem gândi la un un mod mai rezonant de a onora ziua de naştere a fiului nostru. Dacă ne implicăm cu toţii, cu compasiune, atât pentru cei pe care îi cunoaştem cât şi pe care nu îi cunoaştem, putem avea un impact profund. Chiar şi o mică contribuţie poate declanşa o reacţie în lanţ. Împreună ne putem înălţa, proteja şi îngriji unii pe alţii, se arată în comunicat.

India, devastată de COVID-19


India, prăbușită de COVID, se roagă la ZEI. Mii de femei, pe stradă, într-o zonă care ar fi fost în carantină/ VIDEO


Apelul vine într-un moment în care India este devastată de un val de cazuri de COVID-19, iar ţările mai sărace continuă să aibă acces insuficient la vaccinuri, situaţie care ameninţă să prelungească actuala pandemie.

Fiul lui Harry și a lui Meghan Markle, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi al optulea strănepot al Reginei Elisabeta. Astăzi, 6 mai, micuțul a împlinit doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel