Haos la Dinamo: Bonetti strigă ”blat”, Dănciulescu, ”o mizerie”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

După ce Dinamo a pierdut, sâmbătă seara, pe teren propriu, meciul cu CFR Cluj și, totodată, orice șansă de a mai câștiga campionatul, Ionel Dănciulescu a dezvăluit la DigiSport că antrenorul Dario Bonetti şi-a acuzat jucătorii de ”blat”, ceea ce i se pare ”o mizerie”, iar mulți coechipieri de-ai săi nici nu-și mai doresc să joac.e, citează prosport.ro.

Ionel Dănciulescu, atacantul lui Dinamo susţine că antrenorul Dario Bonetti a intrat în vestiar la pauză şi i-a acuzat, în cea mai neagră zi din viața sa de fotbalist, ori că nu vor să joace, ori sunt ”blat”, iar evenimentele din ultima perioadă, respectiv acuzațiile nefondate, i-a demoralizat pe mulți jucători de la Dinamo, care nici nu-și mai doresc să intre pe teren.

"Cu cine stăm noi înăutru, în vestiar? Luchin are dreptate. Este cea mai neagră zi din viaţa mea de fotbalist. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem "blat". Am avut şi ieri o discuţie cu el pe tema asta. N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia să-l mai pomenească?

N-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Bălgrădean n-a jucat, dar eu am jucat. Colegii de pe bancă mi-au zis că iar voia să mă schimbe în minutul 10. De ieri Bonetti ne-a zis că dacă ne sună cineva...

Vă daţi seama, sunt mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace, aşa ne simţim. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în zilele acestea. Au mai fost acuzaţii nefondate şi după meciul cu Universitatea Cluj. Asta este. Eu spun adevărul, n-am de ce să mint.

Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe, o mizerie. Aşteptăm şi noi să ne ia şi nouă cineva apărarea. Lumea ne cunoaşte. Ok, prima repriză a fost mai slabă, dar dacă spune cineva despre mine, eu ies din fotbal şi n-o să mai auziţi de mine toată viaţa. Să nu înţelegeţi că am eu ceva cu domnul Bonetti. Asta este viaţa, poate nu mai joc, dar coloana mea vertebrală este dreaptă şi o să merg cu privirea sus toată viaţa.Normal că toată lumea e supărată, dacă noi câştigam meciul ăsta, mai aveam şanse", a declarat Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel