Urmărește emisiunea live
Handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Buducnost Podgorica, în Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă dramatic de echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, cu scorul de 21-20 (13-10), vineri seara, într-un meci din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, desfăşurat în Sala Sporturilor ''Traian'' din Râmnicu Vâlcea. 

Campioana României, care a ratat trei aruncări de la 7 metri în acest meci, a pierdut ultima minge a meciului şi a marcat o singură dată la ultimele sale patru atacuri. Vâlcencele au condus cu 19-18, dar nu au reuşit să se desprindă la două goluri deşi au avut superioritate numerică şi două atacuri.

În prima repriză, echipa oaspete a condus cu 4-0, 6-3 şi 8-6, după care formaţia pregătită de Florentina Pera a reuşit egalarea, 8-8. Vâlcencele au condus prima oară în min. 24, cu 10-9, dar au încasat patru goluri la rând şi Buducnost a intrat la pauză cu 13-10. SCM a trecut din nou în avantaj după pauză, cu 16-15, în urma unei serii de trei goluri. Gazdele au rămas la cârma meciului dar după ce au ratat mai multe situaţii favorabile s-au înclinat pe final, la limită, cu 20-21.

Pentru SCM au marcat Samara Da Silva Vieira 6 goluri, Irina Glibko 6, Marta Lopez Herrero 3, Asma Elghaoui 3, Ann Grete Norgaard Osterballe 1, Cristina Florică 1. Golurile formaţiei oaspete au fost înscrise de Jovanka Radicevic 8, Tatjana Brnovic 4, Barbara Lazovic 3, Matea Pletikosic 2, Djurdjina Jaukovic 2, Majda Mehmedovic 2. Au arbitrat portughezele Marta Sa şi Vania Sa, iar delegat EHF a fost polonezul Marek Goralczyk.

În clasament, Brest Bretagne Handball ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Buducnost, 6 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, 2 puncte, SG BBM Bietigheim, 0 puncte. Primele trei clasate se vor califica în grupele principale. Sâmbătă va avea loc partida Brest - Bietigheim. În penultima etapă se vor juca meciurile Brest - Buducnost şi Bietigheim - SCM Râmnicu Vâlcea, pe 10 noiembrie, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel