Handbal feminin: Corona Braşov s-a calificat dramatic în grupele Cupei EHF
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
CSM Corona Braşov s-a calificat dramatic în grupele Cupei EHF la handbal feminin, deşi a fost învinsă pe teren propriu de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, cu scorul de 24-22 (13-11), duminică, în manşa secundă a turului al treilea.

Corona merge mai departe graţie victoriei din primul meci, cu 27-25, având mai multe goluri marcate în deplasare, scrie Agerpres. 

Gloria a condus cu 24-21, dar Eliza Buceschi a înscris din aruncare de la 7 metri pentru Corona, echipa bistriţeană nereuşind să marcheze golul calificării în ultimele două minute de joc.

Corona a condus doar de două ori în acest meci, cu 1-0 (1) şi cu 7-6 (15), în rest echipa oaspete s-a aflat la cârma jocului, însă nu a reuşind să se desprindă la mai mult de trei goluri pe tabelă.

Pentru braşovence au marcat Eliza Buceschi 5 goluri, Cristina Laslo 4 goluri, Sorina Tîrcă 3, Bianca Bazaliu 3, Georgiana Ciuciulete 2, Marinela Neagu 2, Darian Bucur 1, Elaine Gomes Barbosa 1, Ivona Pavicevic 1.

Golurile formaţiei oaspete au fost înscrise de Laura Pristăviţa 6, Diana Ilina 4, Mariana Costa 3, Szilvia Szabo 2, Valentina Ardean-Elisei 2, Nicoleta Dincă 2, Andreea Tetean 2, Daniela Raţiu 1, Teodora Bloj 1, Diana Şamanţ 1.

Au arbitrat sârbboaicele Dragana Jakovljevic şi Danijela Sando, iar delegat EHF a fost ungurul Gergely Vattay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel