Guvernul, intervenţie după informaţiile cum că restricţiile ar urma să fie relaxate
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 29 Martie 2021, 16:36
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Guvernul României a transmis un mesaj referitor la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la „relaxarea restricțiilor”.

"Referitor la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la 'relaxarea restricțiilor' adoptate de Guvern, fiind citate surse guvernamentale, facem următoarele precizări: 

Nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea/modificarea măsurilor adoptate. Menționăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidența fiecărei localități printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localității. 

În ceea ce privește perspectiva unor măsuri de natură a permite desfășurarea unor tipuri de activități, menționăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens și nu vizează perioada imediat următoare. La nivel guvernamental se desfășoară consultări și analize referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel național va fi redusă semnificativ și doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuție condițiile pentru desfășurarea anumitor tipuri de activități", transmite Biroul de presă al Guvernului României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?