Urmărește emisiunea live
Gușă: Dâncu (PSD), la start pentru prezidențiale. Va fi un prezidențiabil și din partea AUR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cozmin Gușă, despre Vasile Dâncu și posibila candidatură la prezidențiale
Cozmin Gușă, despre Vasile Dâncu și posibila candidatură la prezidențiale
Cozmin Gușă a vorbit despre posibila candidatură a lui Vasile Dâncu din partea PSD la următoarele alegeri prezidențiale, la emisiunea săptămânală „Deferiți mass-media” de la DC News TV. 

Analistul politic Bogdan Chirieac, Cozmin Gușă și jurnalistul Val Vâlcu dezbat cele mai tari subiecte la „Deferiți mass-media” de la DC News TV. 

Cozmin Gușă a afirmat, vineri, că „PSD se va așeza la start foarte rapid cu Vasile Dâncu, iar Dacian Cioloș a furat startul, s-a proiectat deja din decembrie.”

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac pentru ce funcție se așează Vasile Dâncu la start, Cozmin Gușă a spus că „pentru funcția de candidat la prezidențiale. Asta este părerea mea, în mod firesc. Să nu credeți că e vreo chestie pe care o vreau sau pe care am discutat-o cu Vasile, știindu-se relația mea veche de prietenie cu el.

În mod firesc, mutându-se cheia pe purtătorul de drapel electoral, care va fi prezidențiabilul formațiunii politice, eu cred că până în primăvară toate formațiunile vor defila, din graba lui Cioloș într-adevăr, cu un candidat.”

Cozmin Gușă: Va fi un prezidențiabil și din partea AUR 

Gușă a precizat că, în opinia sa, „la PSD cel mai potrivit este, la acest moment, Vasile Dâncu.”

„La PNL, cu lupta asta între Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Va fi și un prezidențiabil și din partea AUR. Rămâne de văzut cine, acolo e deja o luptă de imagine între Șoșoacă și George Simion.”, a mai spus Cozmin Gușă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel