Gundogan, gol de senzație marcat în finala Cupei Angliei. A înscris după doar 12 secunde în confruntarea dintre Manchester City și Manchester United - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Manchester City a câștigat Cupa Angliei, competiţie în finala căreia a învins-o cu scorul de 2-1 pe rivala Manchester United, sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra.

Fotbalistul german de origine turcă Ilkay Gundogan a înscris ambele goluri ale lui Manchester City. Prima reușita a fost marcată după doar 12 secunde de la startul partidei. Cel de-al doilea gol a fost înscris după pauză, în minutul 51.

Golul marcat de Gundogan, în secunda 12, este cel mai rapid din istoria finalelor Cupei Angliei

Primul gol al lui Gundogan este cel mai rapid din istoria finalelor Cupei Angliei, conform agenţiei Reuters. Pentru Manchester United a marcat căpitanul Bruno Fernandes, dintr-un penalty transformat în minutul 33, în urma unui henţ în careu comis de Jack Grealish şi acordat de arbitru după consultarea VAR.

Manchester United, singurul club din Anglia care a reuşit până în prezent performanța triplei, în anul 1999

Manchester City, care a câștigat în urmă cu două săptămâni şi titlul de campioană a Angliei, are ocazia să realizeze o triplă istorică în acest sezon, dacă va câştiga şi finala Ligii Campionilor, contra  italienilor de la Inter Milano, pe data de 10 iunie la Istanbul, Turcia. Manchester United este singurul club englez care a reuşit până în prezent o astfel de triplă, în anul 1999.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel