GRUPUL CLIENȚILOR CU CREDITE ÎN CHF, SPART
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Grupul clienților cu credite în CHF de pe Facebook a fost spart. Mai multe postări și documente de pe grup au fost șterse, la fel și conturile unor clienți.

Contactat de DC News, unul dintre clienți a spus că nu știe cine este persoana care a spart grupul clienților cu credite în CHF de pe Facebook.

"Aș dori să vă pot da un răspuns... Însă este clar că nu poate fi o coincidență faptul că ieri contul meu a fost inactiv, astăzi alți trei colegi admini ai grupului sunt în aceeași ipostază. Fotografia grupului a fost ștearsă, documentele sunt șterse, postări șterse, etc. Mi-aș dori să existe și în România o Poliție Cibernetică. În momentul de față nu avem cui ne adresa... este în mod clar un atentat la libertatea de exprimare, dar în același timp este un semn bun... demonstrăm că "cei câțiva aciuați la BNR " (Vasilescu dixit) reprezentăm un grup de luat în seamă... Oamenii au încredere în noi, ne susțin, iar prin dispariția grupului, dispar și speranțele lor", a spus Teodorescu Daniel pentru DC News.

VEZI ȘI: Bănci, credite în CHF. "Război psihologic" declarat românilor cu credite în CHF

"Poate dumneavoastră aveți răspunsul la întrebarea: către cine ne putem adresa când libertatea expresiei este pusă în pericol? Pentru ce în România nu există o instituție de protecție cibernetică? Vorbim totuși de 22.000 persoane...", a mai zis Teodorescu Daniel.

De asemenea, și Cătălin Voivozeanu a transmis un mesaj prin care spune că încearcă - alături de ceilalți membri - să remedieze situația cât mai repede.

Românii înscriși în Grupul Clienților cu Credite în CHF pot completa un formular în care se strâng  date despre membrii grupului.

AFLAȚI MAI MULTE DETALII AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel