Trei europarlamentari PNL sunt cu Tăriceanu, spune Stroe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul membru PNL Radu Stroe susține că trei dintre cei șase europarlamentari liberali sunt alături de fostul lider PNL Călin Popescu Tăriceanu, care lansează joi un Grup de Inițiativă Liberală.

"Cei care conduc astăzi Partidul Național Liberal vor să distrugă partidul. Gestul nostru nu întâmplător se produce azi, cu două săptămâni înainte de Congres. Se va produce o gravă greșeală dacă se face fuziune (cu PDL - n.r). Dacă se va alia cu PDL, mulți oameni vor pleca din PNL. Deja sunt pe drum spre noi", a declarat, joi, la România Tv, Radu Stroe, exclus în urmă cu câteva săptămâni din PNL.

Radu Stroe susține că Tăriceanu are oameni loiali atât în afara PNL-ului, dar și în interiorul partidului, iar aceștia din urmă vor avea un cuvânt de spus la Congresul din 28 iunie.

"Vom analiza dacă vom propune și noi un candidat pentru șefia PNL. Renate Weber și Norica Nicolai, plus încă un europarlamentar, ne sunt alături", a mai spus Stroe.

Călin Popescu Tăriceanu lansează Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, la eveniment participând mai mulţi parlamentari ai PNL, între care deputatul Daniel Chiţoiu, senatorul Daniel Barbu, deputatul Viorel Palaşcă, deputatul Andrei Gerea, dar şi fostul senator Cristian David şi fostul şef SIE Cătălin Harnagea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel