Grindeanu, președinte ANCOM. Vot împotrivă în Parlament. Ponta, mesaj
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Parlamentarii USR şi PMP au anunţat marţi, în plen, că votează împotriva candidaturii lui Sorin Grindeanu pentru şefia ANCOM.

Deputatul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a afirmat că postul de preşedinte ANCOM "oferit" lui Sorin Grindeanu este "un mod de-al atrage pe acesta înapoi în PSD şi de a-l depărta de Victor Ponta şi de facţiunea care se desprinde".

"Nu este un proces democratic ca un fost prim-ministru demis să ajungă preşedintele ANCOM, cu un salariu invidiat de toţi bancherii din România. (...) 'Discutăm despre un grup ilegitim care a ocupat Palatul Victoria, încă o dată PSD este sub asediu, Sorin Grindeanu este o unealtă, nu-mi dau seama cine este în spatele acestei operaţiuni, dar este o coordonare profesionistă' - vorbele domnului preşedinte Liviu Dragnea, înainte de moţiunea de cenzură. Ciudat ce se întâmplă de atunci până acum.

Cred că este vorba de lipsa de competenţă în a urma la literă instrucţiunile de partid, altfel cred că ar fi rămas în post", a susţinut deputatul USR, potrivit Agerpres.

Parlamentarii PMP vor vota împotriva lui Sorin Grindeanu, a anunţat, la rândul său, deputatul Corneliu Bichineţ, care a cerut de la microfon poziţia oficială pe marginea acestui subiect.

Ponta i-a luat apărarea

"Eu am votat în luna ianuarie pentru învestirea lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim-ministru, am votat în luna iulie împotriva moţiunii de cenzură şi astăzi votez pentru învestirea domniei sale la ANCOM. Sunt consecvent. Am foarte mulţi colegi care ziceau că e un trădător, o slugă. Nu este nici trădător, nici slugă, cred că va fi un foarte bun preşedinte al ANCOM", a declarat, de la tribuna Parlamentului, Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel